Tijger ziet meisje als de ideale snack en valt haar aan (video)

Met een tijger aan een leiband op de markt rondwandelen? Wij zouden het niet doen en in Saoedi-Arabië zal het misschien vanaf nu ook zo snel niet meer gebeuren…

In Sakaka, in het noordwesten van het land, vond er een incident plaats waarbij een tijger zich op een meisje stortte. En niet om het een knuffel te geven! De oppasser kon nog net op tijd tussenkomen en zo het meisje redden van een gewisse dood.

In de Golfstaten is het houden van grote exotische dieren een trend, maar het liep al eerder verkeerd af. In maart overleed een man uit Koeweit in Saoedi-Arabië tijdens het temmen van een leeuw die als huisdier werd gehouden. En twee jaar geleden stierf een Filipijnse schoonmaakster in Koeweit na een aanval van een leeuw, een huisdier in de woning waar ze werkte. Geef ons dan toch maar een hond of een parkiet! (WM)

DELEN