Man die vrouw brutaal van de trappen in de metro schopte, werd in de gevangenis in elkaar geslagen.

Mensen walgden na het zien van de bewakingsbeelden van een man die een vrouw van de trappen in een Metro in Berlijn schopte. De 28-jarige Svetoslav Stoykov voerde deze willekeurige aanval vorig jaar in oktober uit in het Hermannstrasse metrostation. Het motief blijft tot op de dag van vandaag onduidelijk.

Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar en 11 maanden. Tijdens zijn opsluiting in de Heidering Gevangenis in Berlijn, werd Stoykov herhaaldelijk het slachtoffer van gewelddadig gedrag.
Vorige vrijdag renden enkele medegevangenen met hun gezichten bedekt met T-shirts de cel van Stoykov in en vielen hem aan nadat een cipier de celdeur geopend had. Stoykov werd hardhandig in elkaar geslagen, waarna de medegevangenen snel weer verdwenen.

Een politiewoordvoerder laat weten:

“Hij schreeuwde zo luid van de pijn en de angst dat de cipier hem zelfs door de afgesloten celdeur hoorde.”

De cipier activeerde het alarm en de medegevangenen konden snel weer naar hun cel overgebracht worden.
De politiewoordvoerder voegde er nog aan toe dat Stoykov niet veilig is binnen de gevangenismuren:

“Uit veiligheidsoverwegingen zal hij naar een andere gevangenis overgeplaatst worden. In de gevangenissen van Berlijn is hij niet veilig.”
Bekijk de beelden van het oorspronkelijke incident hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN