Dame speelt met haar zelf in een mooie smart op de snelweg

Vrachtwagen chauffeurs hebben het altijd maar zo saai onderweg. Vaak doen ze de lange ritjes in hun eentje en lijken de wegen wel eindeloos. Heel soms, maar dan ook echt heel soms gebeuren er dingen die de vrachtwagen chauffeurs wel eeuwig bij blijven en dat zijn dingen die je hedendaags niet zomaar ziet gebeuren… Zo overkwam ook deze vrachtwagen chauffeur dat namelijk.

De gemiddelde man inmiddels wel dat als je een kleine auto voorbij ziet rijden, dat je altijd even naar binnen kijkt om te zien wie er achter het stuur zit. Meestal rijden de dames namelijk in de kleine autootjes. Echter kon deze chauffeur zijn ogen niet geloven toen hij zag wat deze dame in haar smart aan het doen was. Dus besloot hij het vast te leggen op camera:

DELEN