Waarom moest dit nou gebeuren wees niet getreurd we leven met je mee Trijntje Oosterhuis

Anderhalf jaar geleden beviel Trijntje Oosterhuis op 42-jarige leeftijd van haar dochtertje Maël Joni. De zangeres en haar vriend Alvin waren dolgelukkig dat ze samen een gezin mochten vormen. De laatste tijd lijken zich echter donkere wolken boven hun geluk samen te pakken. Alvin vertelt…

Gezin

Bevindt de relatie van Trijntje Oosterhuis (44) zich in zwaar weer? Dat is wat men zich in Amsterdam de laatste tijd geregeld afvraagt. De zangeres en haar twee jaar oudere vriend Alvin Lewis, de tweelingbroer van Berget Lewis, worden nauwelijks meer samen gesignaleerd. Men ziet óf Trijntje met haar drie kinderen door hartje Amsterdam fietsen, of Alvin die met zijn zoontje Faber door het Vondelpark wandelt. Maar vrijwel nooit ziet men het gezin sámen een uitje maken. Ook op feestjes is Trijntje steevast alleen. Mocht er inderdaad een relatiecrisis zijn, dan stevent Trijntje op haar tweede liefdesbreuk af. In 2012 vertelden insiders dat haar echtgenoot Sander van Eeden haar al ruim drie jaar zou hebben bedrogen met Larissa van den Bemt. Sander ontkende dit en Trijntje zou hem nog een kans willen geven, omwille van hun twee kinderen Jonas (13) en Marijn (11).
zie video hieronder

DELEN