MYSTERIEUS SLANGACHTIG MONSTER KOMT UIT TOILET GEKROPEN (BEELDEN)

Een echtpaar in Maleisië heeft afgelopen vrijdag de schrik van hun leven gekregen, toen een mysterieus slangachtig wezen uit hun toilet gekropen kwam.

De man des huizes, de 25-jarige Zul Hanif Anip, denkt dat het gigantische monster lange tijd in het riool leefde, waar het zich had gevoed met rioolvuil, totdat hij te groot was geworden voor de pijpen en op avontuur ging.

Hij vertelt: “It was scary. It came up through the toilet. I think the creature grew up inside the pipe works connected to the toilet hole, because I have checked and there is no entry point for it to have got inside.”

Anip weet nog steeds niet precies met wat voor beest hij precies te maken heeft gehad: “He was about two metres long with a very fat, thick body. I’m not sure if it was a snake or a kind of tidal creature or from the swamp?”

“Its head was very small and it had a short tail, which did not look like a snake.”

Het dappere echtpaar wist de slang te vangen en in een rivier uit te zetten.

DELEN