MEXICAANS DRUGSKARTEL NEEMT WRAAK EN POST NAAKTFOTO VAN HETE POLITIEAGENTE (FOTO)EN( VIDEO)

In Mexico moet je oppassen wie je in het harnas jaagt. Een verkeerd woord over het drugskartel en je kan eindigen met een kogel in je hoofd.
Het kartel vond deze keer echter een ludiekere manier om wraak te nemen op een politiedame genaamd Nidia Garcia. Ze namen deze keer geen wraak met kogels, maar met een naaktfoto.

Ze kregen een naaktfoto van haar in hun bezit en besloten deze te verspreiden. Aangezien deze foto ook was genomen tijdens haar diensturen terwijl ze haar uniform nog aanhad, besloot het politiekorps om haar te schorsen. Missie geslaagd voor het kartel en Nidia Garcia is ondertussen wereldberoemd dankzij haar blote borsten. Iedereen wint dus toch een beetje. Al zal ze wel mogen uitleggen aan haar echtgenoot waarom ze op het werk haar borsten toont aan de collega’s. (MG)

lekoo

DELEN