Man overleeft zware crash en bestelt doodleuk taxi, terwijl zijn date levend verbrandt

Afgelopen vrijdagmorgen is de 25-jarige Harleen Greewal om het leven gekomen tijdens een gruwelijk verkeersongeval in Queens, New York. De bestuurder van de auto wordt aangehouden en beschuldigd van doodslag.

De 25-jarige vrouw zat met haar date Saeed Ahmad (23) op de Gowanu snelweg in Brooklyn en crashte tegen een betonnen paal. Het voertuig schoot na de crash in brand en Saeed, de bestuurder kon nog net uit de auto ontsnappen, zijn date niet. Harleen bleef klem zitten en werd levend verbrand.

Inplaats van een poging te wagen om Harleen te redden, hield Saeed een voorbijrijdende taxi aan, stapte gauw in en liet zijn date achter. De 23-jarige bestuurder werd later in een ziekenhuis teruggevonden en werd behandeld voor de brandwonden die hij opliep door het ongeluk. Saeed wordt momenteel beschuldigt van doodslag, criminele nalatigheid, het verlaten van plaats delict, het rijden zonder rijbewijs en het rijden aan te hoge snelheid.
Waheed, de 21-jarige broer van Saeed heeft inmiddels aan de New York Post laten weten dat zijn broer geen lafaard is maar een held. ”Hij is niet gewoon weggelopen. Zijn gsm lag gewoon nog in het voertuig en daardoor kon hij de hulpdiensten niet bellen. hij heeft nog geprobeerd om Harleen uit het voertuig te bevrijden, maar hij is er niet in geslaagd. het voor was te fel en te snel.”
Saeed zou in een taxi zijn gesprongen omdat hij veel pijn had en de ambulance maar niet kwam.
Bekijk hieronder hoe de man in de taxi stapt en zijn vriendin achterlaat:

DELEN