Lichaam vermiste Anne (25) gevonden in Zeewolde – Dit is hoe ze haar hebben gevonden..

Het lichaam van de 25-jarige Anne uit Utrecht, is donderdag aangetroffen in Zeewolde. Dit meldt de plaatsvervangend hoofdofficier van justitie Rutger Jeuken tijdens een persconferentie. Het lichaam van Anne wordt nog verder onderzocht. Daarna zal het zo snel mogelijk worden overgedragen aan de familie.

De hoofdverdachte 27-jarige Michael P. wordt nu niet alleen meer verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber, maar ook van betrokkenheid bij haar dood.
De 25-jarige jongedame uit Utrecht raakte bijna twee weken geleden vermist. Ze ging fietsen, stuurde haar vriend nog een laatste verregende foto van zichzelf en verdween daarna spoorloos.
Begin deze week pakte de politie de 27-jarige Michael P. op voor betrokkenheid bij de vermissing. Hij heeft in Zeewolde gewoond.

De politie zocht donderdag op een ‘specifieke plek’ in de omgeving van het Nulderpad naar het lichaam van Anne, omdat het vermoeden bestond dat haar lichaam daar verborgen was. Dit was op aanwijzing van de aangehouden verdachte Michael P.

DELEN