Een tiener besluit om op deze Lamborghini te springen – dan is de reactie van de eigenaar BIZAR!

Mooie auto’s doen veel mensen dromen. Een Ferrari, een Lamborghini of misschien een vintage auto? In de video hieronder kun je een Lamborghini Aventador SV, geschat op meer dan 355.000 euro, en dan gebeurt iets onverwachts.
Niet iedereen heeft natuurlijk het geld om dit soort wagen te kopen, en voor de overgrote meerderheid zal dit voor altijd een droom blijven. Op de video zien we de indrukwekkende rode auto, motor verlicht, in San Francisco. De eigenaar staat naast de auto wanneer plotseling een man met een rugzak en pet op de auto springt.

De voorbijgangers waren verrast en geamuseerd door het tafereel, maar je kunt je waarschijnlijk inbeelden dat de eigenaar van deze auto de actie niet kon appreciëren. Het moment werd ook gefilmd en de video werd op YouTube gedeeld. In de video kun je zien dat de jongeman een tweede keer probeert op de auto te springen, tot de eigenaar hem stopt.

Wanneer de eigenaar de jongeman kan vatten kun je zien dat hij niet kan lachen met wat de jongen probeert te doen. Je kunt zien dat de eigenaar zo kwaad is dat hij de jongen bijna een pak rammel verkoopt.

Wat vind je van de reactie van de eigenaar van de auto? Heeft hij het recht om zijn eigendom te beschermen of gaat het hier “slechts” om een auto? Laat maar weten in de comments!

DELEN