Bokser slaat tegenstander KO op smerige wijze en steekt … af te sluiten en stak twee middelvingers naar het publiek,

Louis Adolphe was ongeslagen tot zijn partij tegen Nathan Mcintosh. De 25-jarige sloeg zijn tegenstander KO aan het eind van de eerste ronde, maar de manier waarop is misselijkmakend voor vele boksfans. Na een clinch tussen de twee vechters negeerde Adolphe het break signaal van de scheidsrechter en haalde vol uit op het gezicht van de nietsvermoedende Mcintosh.

De scheids legde meteen de partij stil en diskwalificeerde Adolphe die schaamteloos dacht gewonnen te hebben en bezig was met het vieren van zijn KO. Vervolgens kreeg hij te horen van zijn diskwalificatie en toonde enigszins berouw en verontschuldigde zich bij Mcintosch. Toch kon de bokser het niet laten om het negatief af te sluiten en stak twee middelvingers naar het publiek, waardoor de partij alsnog met een nare nasmaak eindigde. De winst ging vanzelfsprekend naar Nathan Mcintosh die duidelijk niet blij was met het verloop van de partij.

Bekijk de hele partij hieronder.

DELEN