Ze verloren alles wat ze hadden door een fout op Facebook. WEES ALERT! Dit kan iedereen gebeuren!

Mark Higgins en Becky Szenk hebben een harde levensles geleerd door een enorme blunder die het koppel maakte. Wees alert, want dit kan iedereen overkomen! Daarom willen wij dit graag met je delen.

Het stelletje was pas verloofd en wilden dichter bij werk wonen, dus besloten ze te verhuizen. Becky ging vol goede moed opzoek naar een verhuisbedrijf. Al snel vond ze via Facebook een verhuisbedrijf. Het zag er erg professioneel uit. Ook zag ze een hele hoop goede reviews en mooie foto’s. Vervolgens kwam ze in contact met de eigenaar genaamd Lee Green.
De dag was eindelijk daar. De verhuizing was helemaal rond. Er kwamen die dag twee grote vrachtwagens langs het huis en haalden alles leeg in zo;n 45 minuten. Het ging erg snel. Ook leken de mannen erg professioneel en geleefd. Echter, toen het huis leeg was en de vrachtwagen weg was gereden, bleken ze bestolen te zijn van alles dat ze hadden.

Iedere poging om in contact te komen met het bedrijf mislukte. Alles was verdwenen, van hun kleding, meubels, speelgoed, familiefoto’s. Ze hadden niks meer over. Lees op de volgende pagina’s wat er verder gebeurde..
“Ik heb nog nooit zoveel gehuild als die dag.” Aldus Becky. “Zelfs mijn verlovingsring is weg. Het enige wat we nog hebben is onze telvisie, omdat we bang waren dat deze kapot zou gaan tijdens de verhuizing.”

Het “verhuisbedrijf” heeft ons met een gebroken hart achtergelaten. Nu moeten wij nieuwe meubels kopen maar dat is nog niet eens het ergste. We zijn al onze persoonlijke spullen kwijt. Het blijkt dat dit koppel niet de eerste slachtoffers zijn. Een aantal maanden geleden gebeurde hetzelfde met een ander gezin en ook zij waren al hun bezittingen kwijt.
Dit is pure diefstal. Schokkend maar ook een alarmerende boodschap voor ons allemaal. Social media wordt dagelijks meer en meer gebruikt, het heeft een belangrijke plaats in ons leven gekregen. Blijf je goed beseffen dat er altijd mensen met kwade bedoelingen social media gebruiken voor hun eigen succes.

Wij vragen daarom aan iedereen om dit verhaal te DELEN! Samen worden we bewuster van alle afzetters die op het internet te vinden zijn! bekijk de video hieronder

DELEN