Winkeleigenaar vraagt vrouw om haar hoofddoek af te doen. Vervolgens ziet iedereen wat ze hieronder verstopt had (Video).

Een vrouwelijke dief werd op heterdaad betrapt toen ze spulletjes onder haar hijab probeerde te verstoppen en ongemerkt buiten te wandelen. In de onderstaande video wordt de vrouw geconfronteerd met de personeelsleden van de supermarkt. De werknemers vragen haar om de gestolen spullen terug te geven.
Ze overhandigt enkele spullen maar de personeelsleden vermoeden dat ze nog meer verbergt. Vervolgens doet ze haar hijab af en komen er nog negen andere artikelen tevoorschijn. De video ging snel viraal en bij velen werd de bezorgdheid geuit over het feit dat ze huishoudelijke spullen stool zodat ze wellicht niet genoeg geld heeft om essentiële dingen te kopen.

Anderen hadden dan weer geen genade voor haar acties.

DEEL deze virale video op Facebook!

DELEN