LET OP! Doktoren waarschuwen iedereen boven de 40 om GEEN ibuprofen te nemen. De reden lees je hier!

Dagelijks gebruiken veel mensen ibuprofen om hun pijn te verzachten wanneer ze hoofdpijn, rugpijn, kniepijn, etc. hebben. Meestal raden dokters en andere specialisten het aan om een pijnstiller in te nemen. Het kan namelijk niet zoveel kwaad als je een pijnstiller inneemt.
pilo

Als je er maar niet te veel op een dag neemt. Voor veel dagelijkse klachten pakken mensen ibuprofen. Maar… wat veel mensen niet weten is dat het innemen van ibuprofen erg gevaarlijk kan zijn voor je gezondheid.

Het langdurig gebruiken van een ibuprofen kan zelfs giftig zijn voor de hartspieren. Overmatig gebruik kan er zelfs voor zorgen dat het je leven kan kosten. Schrik nu niet meteen als je tegen je hoofdpijn een keer een ibuprofen inneemt. Het gebeurt namelijk alleen als je ibuprofen dagelijks veel gebruikt en voor een zeer lange periode.

Maar zit je nu toch met de pijn, dan kan je natuurlijk altijd wel pijnstillers gebruiken zolang je deze maar niet misbruikt. Een andere optie is het gebruik van Kurkuma. Kurkuma wordt in Zuid-Azië als natuurlijke pijnstiller gebruikt. Het komt van een kruid plant.

Het recept voor een Kurkuma pijnstiller recept:
Doe in een glas een eetlepel Kurkuma poeder. Voeg hier een kopje honing en een beetje sap van een citroen bij. Roer dit mengsel goed. Doe hiervan een theelepel in een kopje warm water of thee. Wanneer je deze stappen heb gevolgd, zal je een pijnstillend drankje hebben!

Gebruiken jouw vrienden/familie ook vaak ibuprofen? Deel dit bericht dan met ze!bekijk ook het filmpje hieronder

DELEN