Het Chinese honden eet festival begint binnekort weer! DEEL dit alsjeblieft en red heel veel hondjes!

Al nemen het aantal honden dat bereid worden af doordat jullie dit delen worden er over een paar dagen alsnog duizenden honden opgegeten.

De gemeente in Yulin doet net alsof er niks aan de hand is. Dit is niet alleen immoreel maar ook illegaal: al mag hondenvlees verkocht worden in het land, moeten de verkopers wel een zogenaamd “Gezondheids certificaat” hebben om te laten zien waar het vlees vandaag komt, maar de honden zijn bijna allemaal gestolen huisdieren of ze zijn verdwaald, dit mag absoluut niet. Als de gemeente de moeite zou nemen om dit te onderzoeken zouden ze dit gelijk delen!

Meer dan 10000 honden worden gebarbecued of leven gekookt bij de editie van dit jaar.
redsen
Andere honden worden levend gekookt.
leven
Sommige honden worden gered door vrijwilligers, en dat wordt steeds meer als we dit met zijn allen delen.
gereds
Laat alsjeblieft zien dat je het hier niet mee eens bent. Deel dit en laat je stem horen, met zijn alleen kunnen we hier echt wat aan doen! Laat je alsjeblieft horen want deze honden hebben ons meer nodig dan ooit! Wij geloven in menselijkheid en we hopen echt dat je dit deelt zodat we deze hondjes kunnen redden.bekijk hieronder de video om te zien hoe het eraan toe gaat op zo een honden festival

DELEN