Deze vrouw wilde testen of haar man vreemdging, en hoe ze dit deed kon ik niet geloven..

Dit is een kort verhaaltje over een wantrouwige vrouw en een man die zijn vrouw wel iets langer dan alleen vandaag kent.

Een man en een vrouw zijn al een aantal jaar getrouwd en houden ontzettend veel van elkaar. Maar de vrouw begon zich steeds meer te vervelen omdat ze al zo lang met elkaar waren getrouwd. Na een lange relatie zoals deze begint ze steeds meer te twijfelen of haar man nog wel van haar houd en nog wel bij haar wilt zijn, dus heeft ze een eigen manier gevonden om dat te testen. Wat zou hij doen als ze het opeens met hem uit zou maken en weg bij hem zou gaan? Op de volgende pagina kan je zien hoe het verhaal afloopt.
vreemd
Ze schrijft hem een afscheids brief en verstopt zichzelf onder hun bed. Het het briefje schrijft ze het volgende:

KL***ZAK,
Ik ben helemaal klaar met jou en ik wil niet meer jou samen zijn, en al helemaal niet meer in een huis met je wonen. Onze relatie is afgelopen, het is klaar.

Vaarwel!

Dus begon ze te wachten onder het bed. Na ongeveer 20 minuten komt hij thuis. Hij loopt naar binnen en leest de brief. Zomaar uit het niets begint hij te dansen, juichen en te zingen.

Vervolgens loopt hij naar de koelkast toe, trekt de duurste fles champagne open en neemt een flinke slok. Daarna pakt hij zijn telefoon en belt iemand op, wat de vrouw ( die zich nog steeds onder het bed heeft verstopt ) hoort.

Hey Lekker ding,
Ik kom gelijk naar je toe! Het domme W**f weet eindelijk dat ik vreemdga en ze is eindelijk weg! Whoehoe, haha! Het was zo dom van mij om met haar te trouwen en ik ben ZO blij dat ze eindelijk weg is! Nu kunnen we eindelijk samen zijn! Ik zie je snel schat.

De man hangt op en de vrouw begint te huilen terwijl ze nog steeds onder het bed ligt. Ze wilt keihard schreeuwen en nog harder huilen maar er komt geen geluid uit haar keel, ze is compleet versgalen. Ze hoort dat de man ook een briefje pakt en er iets op schrijft, vervolgens gaat hij gewoon weg.

De vrouw veegt haar tranen weg en klimt zichzelf naar boven. Ze loopt richting de brief om te zien wat er op staat:

“Schat, ik kon gewoon je voeten zien onder het bed, ze staken namelijk uit.. Ik ben even boodschappen doen, zie je zo!”

DELEN