Moeder weet niet of ze hem kan vertrouwen, dus plaatst ze een verborgen camera. Wat ze ziet? ONGELOOFLIJK.

Veel moeders hebben moeite om vaders te vertrouwen als het gaat om de kinderen. Ze zijn bezorgd dat papa het niet goed doet.
De moeder van het kindje in deze video besloot om een verborgen camera in haar huis te plaatsen om te zien hoe haar man met haar baby omging. De baby gedroeg zich namelijk altijd heel anders als papa had opgepast.

Toen ze de beelden terugkeek was ze geschokt! Ze speelde de beelden nog eens terug omdat ze niet kon geloven wat ze zag.

Moeder had niet gedacht dat haar echtgenoot het zo ongelofelijk goed zou doen. Hij bracht al zijn tijd door met zijn zoon en hij is ontzettend leuk met hem. In een dag tijd brengt hij meer tijd met zijn kind door dat de meeste vaders dat in een week doen.

Omdat ze de beelden zo leuk vond besloot ze haar man op de hoogte te stellen van haar actie. In plaats van dat hij boos was vond vader de beelden juist leuk om te zien. Daarom hebben ze het filmpje op YouTube gezet. Inmiddels is het filmpje al miljoenen keren bekeken. Als je het ziet weet je waarom.

DELEN