De stierenvechter staat klaar voor zijn “show” – dan krijgt hij een koekje van eigen deeg

De stierenvechter Antonio Romero had waarschijnlijk verwacht dat het een doodnormale maandag op “werk” zou worden toen hij naar de arena in Mexico City ging. Maar god, wat had hij het mis.
Het stierengevecht eindigde abrupt toen de matador flink te grazen werd genomen door de hoorn van de stier. Ook niet op een hele fijne plek: tussen de billen.

Het leek er lang op dat Antonio alles onder controle had maar toen verraste de stier Caporal hem opeens. Je kan het lelijke incident bekijken in de onderstaande video.

De hoorn van 28 cm heeft flinke schade gedaan aan de het rectum van de man. Hij werd gelijk naar het ziekenhuis gebracht.

Stierengevechten zijn heel erg controversieel, ze vinden traditioneel plaats in Spanje, Portugal en delen van Frankrijk. De activiteit is inmiddels wereldwijd verspreid, vooral naar landen in Zuid-Amerika.

Wij zijn van mening dat het dierenmishandeling is en verboden zou moet worden. Dus voor deze man; boontje komt om zijn loontje. Deel het artikel als je het daar mee eens bent!

DELEN