Wetenschapper ontdekt remedie tegen kanker. Maar dan legt de overheid haar om mysterieuze redenen het zwijgen op …

Als we over onze Europese geschiedenis leren, is een van de belangrijkste hoofdstukken de “Zwarte Dood”. De plaag in de jaren 1340 was zo verwoestend dat bijna 25 miljoen mensen om het leven kwamen. De plaag die momenteel onze beschaving teistert en minstens even verwoestend is, is kanker. Elke dag horen we wel over een nieuwe risicofactor die de kans op kanker zou vergroten. En de statistieken zijn onheilspellend want ongeveer 50 procent van de mannen en 33 procent van de vrouwen zal op zeker ogenblik in hun leven een vorm van kanker ontwikkelen.

En de farmaceutica-industrie heeft heel wat te winnen bij al deze zieke mensen …
weten
Johanna Budwig is een wetenschapper die haar hele leven wijdde aan onderzoek over kanker en zocht een manier om de ziekte te genezen. Sterker nog, ze vond een remedie tegen kanker, maar aangezien er geen winst mee gemaakt kan worden, werd haar oplossing nooit aangenomen.

De farmaceutica-industrie legde Budwig het zwijgen op, simpelweg omdat ze er geen winst mee kunnen maken. Soms zien we wel eens campagnes om geld te storten voor onderzoek naar en tegen kanker. Dat is een mythe. De oplossing bestaat al. Kanker is nu eenmaal big business. Chemotherapie en bestraling kosten handenvol geld en de industrie verdient er per jaar naar schatting 125 miljard dollar mee.

In 1951 ontwikkelde de Duitse wetenschapster een remedie tegen kanker. Ze is beroemd. Ze werd genomineerd voor verschillende Nobelprijzen en heeft twee doctoraten. “Ik heb het antwoord tegen kanker. Maar Amerikaanse dokters willen niet luisteren. Ze bestuderen mijn methodes en zijn onder de indruk. Dan willen ze een deal maken om het over te kopen. Dat zal ik niet toelaten. Ik wordt gechanteerd in mijn eigen land.”

Haar oplossing geneest niet alleen kanker, maar helpt ook mensen met diabetes, hart- en vaatziektes en leverproblemen.

De remedie van Budwig heeft een succesratio van 90 procent en bleek zelfs te werken bij personen met kanker in stadium 4.

Haar oplossing bestond uit een verandering van het voedingspatroon. Geen dierlijke producten meer, uitgezonderd een type kwark gecombineerd met lijnzaadolie. De kankercellen werden in een periode van drie maanden geabsorbeerd en gedood.

Dit is de formule voor het dieet van Budwig:

Meng een eetlepel lijnzaadolie en 2 eetlepels vetarme kwark voor elke 45 kilo lichaamsgewicht. Mix het gedurende een minuut lang. Voeg er nog 1 eetlepel bruine of gele lijnzaadjes aan toe. Giet het geheel in een glas en garneer het naar wens met noten of fruit.bekijk de video hieronder

DEEL deze belangrijke boodschap op Facebook!

DELEN